De intussen legendarische tussenkomst van Bart De Wever op de Magician Remix van Sam Sparro's Happiness, net vóór zijn overwinningsspeech, is nu ook verwerkt in een bootleg: 'Zet die ploat af'. Ene Hutility zette het nummer op Youtube.

Bart De Wever raakte lichtjes geïrriteerd toen de dj van dienst het nummer iets te lang door de woofers joeg, op het moment dat hij aan zijn speech wilde beginnen. De NVA-voorzitter die intussen live te volgen was op het Journaal van de Vrt, loste de beruchte woorden 'Zet die plaat af. In vredesnaam, zet die plaat af. Allez jong, we zitten rechtstreeks in het nieuws. Wat een idioot.' Genoeg materiaal dus voor remix. (DB)

De intussen legendarische tussenkomst van Bart De Wever op de Magician Remix van Sam Sparro's Happiness, net vóór zijn overwinningsspeech, is nu ook verwerkt in een bootleg: 'Zet die ploat af'. Ene Hutility zette het nummer op Youtube. Bart De Wever raakte lichtjes geïrriteerd toen de dj van dienst het nummer iets te lang door de woofers joeg, op het moment dat hij aan zijn speech wilde beginnen. De NVA-voorzitter die intussen live te volgen was op het Journaal van de Vrt, loste de beruchte woorden 'Zet die plaat af. In vredesnaam, zet die plaat af. Allez jong, we zitten rechtstreeks in het nieuws. Wat een idioot.' Genoeg materiaal dus voor remix. (DB)