In maart worden enkele unieke kleurenfoto's van The Beatles, genomen in 1964, geveild.

Op een veiling in maart worden enkele zeldzame kleurenfoto's van The Beatles geveild. De verschillende foto's werden gemaakt in 1964 tijdens de eerste toer van de Britse groep door de Verenigde Staten. De meeste van de foto's van de band uit die tijd werden afgedrukt in zwart-wit en net het gegeven dat deze reeks van foto's in kleur zijn maakt ze uniek.

De kleurenfoto's worden aangeboden door het Britse veilinghuis Omega Auctions. In totaal gaat het om 65 afbeeldingen. Zo zit er onder meer een foto tussen van George Harrison en zijn Rickenbacker-gitaar. De foto's werden gemaakt door Robert Beck. (LVR)

In maart worden enkele unieke kleurenfoto's van The Beatles, genomen in 1964, geveild. Op een veiling in maart worden enkele zeldzame kleurenfoto's van The Beatles geveild. De verschillende foto's werden gemaakt in 1964 tijdens de eerste toer van de Britse groep door de Verenigde Staten. De meeste van de foto's van de band uit die tijd werden afgedrukt in zwart-wit en net het gegeven dat deze reeks van foto's in kleur zijn maakt ze uniek. De kleurenfoto's worden aangeboden door het Britse veilinghuis Omega Auctions. In totaal gaat het om 65 afbeeldingen. Zo zit er onder meer een foto tussen van George Harrison en zijn Rickenbacker-gitaar. De foto's werden gemaakt door Robert Beck. (LVR)