De videoclip van 'Blurred Lines', de nieuwe single van Robin Thicke, heeft amper een week op Youtube gestaan. De bazen van de filmpjessite vonden de inhoud van het filmpje niet stroken met de censuurrichtlijnen van de website. Reden: naast de Canadees-Amerikaanse R&B-zanger en rappers T.I. en Pharrell Williams dansen ook enkele topless modellen.

Robin Thicke, die van zijn vrouw - actrice Paula Patton - nochtans de goedkeuring had gekregen om met het vrouwelijk schoons te werken, uitte zijn ongenoegen op Twitter. "Youtube heeft de unrated-versie weggehaald, want hij was te heet!", klonk het verbouwereerd. Niet veel later kwam ook zijn producer, Pharrell Williams, met een reactie: "Waarom proberen ze goede sh-t te verbannen ?".

Thicke, bekend van de hit 'When I Get You Alone', stuurde zijn fans dan maar door naar Vevo, een concurrerende filmpjessite, waar het materiaal wel nog te bekijken is. De site is echter ontoegankelijk in enkele landen, waaronder België, maar hiervoor werd al een oplossing gevonden. Vevo heeft ook een onafhankelijk kanaal op Youtube en postte daarop een gecensureerde versie van het filmpje. Wie niet aan zijn natuurlijke instincten kan weerstaan, kan het origineel nog altijd vinden op Vimeo, of gewoon hieronder. (XVdL)

De gekuiste versie:

De videoclip van 'Blurred Lines', de nieuwe single van Robin Thicke, heeft amper een week op Youtube gestaan. De bazen van de filmpjessite vonden de inhoud van het filmpje niet stroken met de censuurrichtlijnen van de website. Reden: naast de Canadees-Amerikaanse R&B-zanger en rappers T.I. en Pharrell Williams dansen ook enkele topless modellen. Robin Thicke, die van zijn vrouw - actrice Paula Patton - nochtans de goedkeuring had gekregen om met het vrouwelijk schoons te werken, uitte zijn ongenoegen op Twitter. "Youtube heeft de unrated-versie weggehaald, want hij was te heet!", klonk het verbouwereerd. Niet veel later kwam ook zijn producer, Pharrell Williams, met een reactie: "Waarom proberen ze goede sh-t te verbannen ?". Thicke, bekend van de hit 'When I Get You Alone', stuurde zijn fans dan maar door naar Vevo, een concurrerende filmpjessite, waar het materiaal wel nog te bekijken is. De site is echter ontoegankelijk in enkele landen, waaronder België, maar hiervoor werd al een oplossing gevonden. Vevo heeft ook een onafhankelijk kanaal op Youtube en postte daarop een gecensureerde versie van het filmpje. Wie niet aan zijn natuurlijke instincten kan weerstaan, kan het origineel nog altijd vinden op Vimeo, of gewoon hieronder. (XVdL) De gekuiste versie: