Terwijl 'You And I' officieel pas op 11 maart gereleaset wordt, is het album met ongehoord demomateriaal van wijlen Jeff Buckley nu al online te beluisteren.

De plaat bevat vooral covers, van Bob Dylans 'Just Like A Woman' over 'Night Flight' van Led Zeppelin tot The Smiths' 'The Boy With The Thorn In His Side'. Daarnaast is ook een vroege demoversie van Buckleys bekende 'Grace' te beluisteren en bevat het album met 'Dream Of You And I' een volledig nieuw nummer van de singer-songwriter.

Het opgenomen materiaal kwam bovendrijven toen platenfirma Sony Music research deed voor het twintigjarig bestaan van Jeff Buckleys eerste studioplaat 'Grace' in 2014. De meeste opnames dateren van 1993. (JL)

Terwijl 'You And I' officieel pas op 11 maart gereleaset wordt, is het album met ongehoord demomateriaal van wijlen Jeff Buckley nu al online te beluisteren.De plaat bevat vooral covers, van Bob Dylans 'Just Like A Woman' over 'Night Flight' van Led Zeppelin tot The Smiths' 'The Boy With The Thorn In His Side'. Daarnaast is ook een vroege demoversie van Buckleys bekende 'Grace' te beluisteren en bevat het album met 'Dream Of You And I' een volledig nieuw nummer van de singer-songwriter. Het opgenomen materiaal kwam bovendrijven toen platenfirma Sony Music research deed voor het twintigjarig bestaan van Jeff Buckleys eerste studioplaat 'Grace' in 2014. De meeste opnames dateren van 1993. (JL)