De voorbije dagen postte de Amerikaan enkele fragmenten uit Wow op Instagram. De fans moesten die samenvoegen om het volledige nummer te vormen.

Wow is een popnummer met hiphop- en folkinvloeden. 'Het nummer gaat over de momenten in het leven waardoor je helemaal onder de indruk bent van de wereld', zegt videograaf Alicia Ward, die meewerkte aan de promocampagne rond de song.

'Energie die goed is voor liveshows'

In een interview zei de zanger dat hij uitkijkt naar de release van het nieuwe album. 'We werken er al een aantal jaar aan; deze verzameling nummers hebben een bepaalde energie waarvan ik denk dat die goed zal zijn voor onze liveshows.'

Recentelijk werkte de Amerikaan samen met M83, The Chemical Brothers en Flume. In de zomer van 2015 kwam de hitsingle Dreams uit en met zijn laatste plaat Morning Phase (2014) won Beck de Grammy voor album van het jaar.

Beck staat op 3 juli op Rock Werchter. Het nieuwe album verschijnt op 21 oktober. (EL)

De voorbije dagen postte de Amerikaan enkele fragmenten uit Wow op Instagram. De fans moesten die samenvoegen om het volledige nummer te vormen. Wow is een popnummer met hiphop- en folkinvloeden. 'Het nummer gaat over de momenten in het leven waardoor je helemaal onder de indruk bent van de wereld', zegt videograaf Alicia Ward, die meewerkte aan de promocampagne rond de song. In een interview zei de zanger dat hij uitkijkt naar de release van het nieuwe album. 'We werken er al een aantal jaar aan; deze verzameling nummers hebben een bepaalde energie waarvan ik denk dat die goed zal zijn voor onze liveshows.' Recentelijk werkte de Amerikaan samen met M83, The Chemical Brothers en Flume. In de zomer van 2015 kwam de hitsingle Dreams uit en met zijn laatste plaat Morning Phase (2014) won Beck de Grammy voor album van het jaar.Beck staat op 3 juli op Rock Werchter. Het nieuwe album verschijnt op 21 oktober. (EL)