Mocht het niet van Peter Prendergast hebben afgehangen, we waren het al in 2002. Nu, negen jaar later is België dan toch eindelijk wereldkampioen. Wereldkampioen 'Regeringsvormen', dat wel, maar voor het Gentse platenlabel N.E.W.S. is dat reden genoeg om een heus anthem in de spotlights te zetten.

'No Government' van Nicolette werd vrijdag, na het binnenhalen van de wisselbeker, als gratis download aangeboden. Maar door aanhoudend succes is het overwinningslied nog tot zondagavond gratis te downloaden. Dat doe je hier.

Om het geheel nog wat feestelijker te maken voorzag N.E.W.S ook een videoclip voor de remix van Tocadisco, die clip bekijk je hier:

Pieter Devriese

Mocht het niet van Peter Prendergast hebben afgehangen, we waren het al in 2002. Nu, negen jaar later is België dan toch eindelijk wereldkampioen. Wereldkampioen 'Regeringsvormen', dat wel, maar voor het Gentse platenlabel N.E.W.S. is dat reden genoeg om een heus anthem in de spotlights te zetten. 'No Government' van Nicolette werd vrijdag, na het binnenhalen van de wisselbeker, als gratis download aangeboden. Maar door aanhoudend succes is het overwinningslied nog tot zondagavond gratis te downloaden. Dat doe je hier. Om het geheel nog wat feestelijker te maken voorzag N.E.W.S ook een videoclip voor de remix van Tocadisco, die clip bekijk je hier:Pieter Devriese