De verzamelaars Greatest Hits (uitgebracht in 2009) en The Ultimate Collection van Whitney Houston verkopen weer als zoete broodjes. Ook singles als Greatest Love of All, You Give Good Love, I Will Always Love You en Exhale doen het uitstekend en staan bovenaan online winkels zoals iTunes Charts en de Best Sellers list van Amazon.com. In de album top 10 van Amazon staan zelfs acht albums van Whitney. De twee andere plaatsen in deze lijst zijn voor Adele en Paul McCartney.

Whitney Houston voert de hitlijsten aan in België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland. In de VS en het Verenigd Koninkrijk staat ze momenteel op nummer twee en moet ze respectievelijk Adele en Emili Sandé laten voorgaan. (DB)

De verzamelaars Greatest Hits (uitgebracht in 2009) en The Ultimate Collection van Whitney Houston verkopen weer als zoete broodjes. Ook singles als Greatest Love of All, You Give Good Love, I Will Always Love You en Exhale doen het uitstekend en staan bovenaan online winkels zoals iTunes Charts en de Best Sellers list van Amazon.com. In de album top 10 van Amazon staan zelfs acht albums van Whitney. De twee andere plaatsen in deze lijst zijn voor Adele en Paul McCartney. Whitney Houston voert de hitlijsten aan in België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland. In de VS en het Verenigd Koninkrijk staat ze momenteel op nummer twee en moet ze respectievelijk Adele en Emili Sandé laten voorgaan. (DB)