'What It Is' is de voorbode van een nieuwe ep dan wel een nieuw album van Magnus dat er dit najaar al zou kunnen komen, verklapte Tom Barman aan Studio Brussel, dat de single in radiopremière liet gaan.

Met Magnus doet Barman deze zomer onder meer Linkerwoofer (5/8), de Lokerse Feesten (10/8) en Pukkelpop (17/8) aan. Ook met zijn jazzband TaxiWars, die as we speak in de studio aan plaat nummer twee zit te werken, staat hij op Pukkelpop (20/8). Daarnaast speelt hij met dEUS nog een Soft Electric-concert op Gent Jazz (16/7) en een reguliere rockset op Suikerrock (30/7). Driewerf hoera!

'What It Is' is de voorbode van een nieuwe ep dan wel een nieuw album van Magnus dat er dit najaar al zou kunnen komen, verklapte Tom Barman aan Studio Brussel, dat de single in radiopremière liet gaan.Met Magnus doet Barman deze zomer onder meer Linkerwoofer (5/8), de Lokerse Feesten (10/8) en Pukkelpop (17/8) aan. Ook met zijn jazzband TaxiWars, die as we speak in de studio aan plaat nummer twee zit te werken, staat hij op Pukkelpop (20/8). Daarnaast speelt hij met dEUS nog een Soft Electric-concert op Gent Jazz (16/7) en een reguliere rockset op Suikerrock (30/7). Driewerf hoera!