Goose en Glints zouden donderdagavond een set spelen op het coronaproof festival van Rock Werchter, Werchter Parklife. Door het noodweer moesten de shows echter uitgesteld worden naar woensdag 21 juli. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum en wie wil, kan een terugbetaling aanvragen. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd door Ticketmaster.

Ook de organisatie van Leuven Air, de concertreeks van stad Leuven, heeft laten weten dat de optredens donderdagavond afgelast zijn. Froukje en Yong Yello zouden er een optreden geven. Mensen met een ticket worden persoonlijk verwittigd en krijgen hun tickets volledig terugbetaald. De concerten van vrijdag en zaterdag gaan voorlopig wel nog door. (Belga)

Goose en Glints zouden donderdagavond een set spelen op het coronaproof festival van Rock Werchter, Werchter Parklife. Door het noodweer moesten de shows echter uitgesteld worden naar woensdag 21 juli. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum en wie wil, kan een terugbetaling aanvragen. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd door Ticketmaster.Ook de organisatie van Leuven Air, de concertreeks van stad Leuven, heeft laten weten dat de optredens donderdagavond afgelast zijn. Froukje en Yong Yello zouden er een optreden geven. Mensen met een ticket worden persoonlijk verwittigd en krijgen hun tickets volledig terugbetaald. De concerten van vrijdag en zaterdag gaan voorlopig wel nog door. (Belga)