Dat er een Ramones-film zal komen, is zeker. Waarover die precies zal gaan, daar is Linda Ramone nog niet uit. Ofwel wordt het een biopic van de band tijdens hun succesjaren, ofwel zal de prent gebaseerd zijn op Johnny Ramones biografie 'Commando', die vorig jaar gepubliceerd werd.

Ook op de vraag wie het meest geschikt is om de rol van haar overleden man te spelen, antwoordde Linda twijfelachtig. "Natuurlijk zou iedereen willen dat Johnny Depp hem vertolkt, omdat hij cool is en er goed uitziet. Hij is heel vriendelijk tegen mij en praatte altijd met Johnny als we naar de Viper Room gingen. Zijn band opende voor de Ramones jaren geleden." Ondanks haar zwak voor Johnny Depp, twijfelt Linda omwille van zijn leeftijd. Ze is eerder op zoek naar een twintiger.

Eerder verscheen 'Too Tough to Die: A Tribute to Johnny Ramone', een documentaire over de gitarist, wiens echte naam eigenlijk John Cummings is. Hij overleed zeven jaar geleden aan de gevolgen van prostaatkanker. De band, wiens officiële naam Ramones is en niet The Ramones, stopte in 1996 op hun professionele hoogtepunt.

Om even op te frissen waarom die biopic er zeker moet komen. De vijf beste Ramones-songs:

1. Blitzkrieg Bop
Drie akkoorden en twee minuten, meer had de debuutsingle van Ramones niet nodig om legendarisch te worden. Hey! Ho! Let's go!


2. Sheena Is A Punk Rocker
Sheena, Queen of the Jungle, was een stripfiguur uit de jaren derig en veertig. De vrouwelijke Tarzan danste in een modernere versie verder op de poppy beats van Ramones.

3. Bonzo goes to Bitburg
Eén van de weinige Ramones-songs met een politieke inslag. Het afstappen van hun traditionele formule en de emotionele injectie bekoort menig fan.

4. I Wanna Be Sedated
'I Wanna Be Sedated', een van de bekendste werken van de band is afkomstig van hun vierde album 'Road to Ruin' en werd veelvuldig gecoverd.

5. The KKK Took My Baby Away
Schreef leadzanger Joey Ramone deze tekst over Linda, zijn ex-vriendin die weggekaapt werd door Johnny? (CS)

Dat er een Ramones-film zal komen, is zeker. Waarover die precies zal gaan, daar is Linda Ramone nog niet uit. Ofwel wordt het een biopic van de band tijdens hun succesjaren, ofwel zal de prent gebaseerd zijn op Johnny Ramones biografie 'Commando', die vorig jaar gepubliceerd werd. Ook op de vraag wie het meest geschikt is om de rol van haar overleden man te spelen, antwoordde Linda twijfelachtig. "Natuurlijk zou iedereen willen dat Johnny Depp hem vertolkt, omdat hij cool is en er goed uitziet. Hij is heel vriendelijk tegen mij en praatte altijd met Johnny als we naar de Viper Room gingen. Zijn band opende voor de Ramones jaren geleden." Ondanks haar zwak voor Johnny Depp, twijfelt Linda omwille van zijn leeftijd. Ze is eerder op zoek naar een twintiger. Eerder verscheen 'Too Tough to Die: A Tribute to Johnny Ramone', een documentaire over de gitarist, wiens echte naam eigenlijk John Cummings is. Hij overleed zeven jaar geleden aan de gevolgen van prostaatkanker. De band, wiens officiële naam Ramones is en niet The Ramones, stopte in 1996 op hun professionele hoogtepunt. Om even op te frissen waarom die biopic er zeker moet komen. De vijf beste Ramones-songs: 1. Blitzkrieg Bop Drie akkoorden en twee minuten, meer had de debuutsingle van Ramones niet nodig om legendarisch te worden. Hey! Ho! Let's go! 2. Sheena Is A Punk Rocker Sheena, Queen of the Jungle, was een stripfiguur uit de jaren derig en veertig. De vrouwelijke Tarzan danste in een modernere versie verder op de poppy beats van Ramones. 3. Bonzo goes to Bitburg Eén van de weinige Ramones-songs met een politieke inslag. Het afstappen van hun traditionele formule en de emotionele injectie bekoort menig fan. 4. I Wanna Be Sedated 'I Wanna Be Sedated', een van de bekendste werken van de band is afkomstig van hun vierde album 'Road to Ruin' en werd veelvuldig gecoverd. 5. The KKK Took My Baby Away Schreef leadzanger Joey Ramone deze tekst over Linda, zijn ex-vriendin die weggekaapt werd door Johnny? (CS)