De acht edities ontvangen tussen 30 juli en 14 augustus telkens ruim 2.500 toeschouwers. Het publiek kan terecht op drie podia op het strand van Zeebrugge. Anders dan de voorbije jaren is er voor deze editie geen thema vastgelegd, en sluit het festival al om middernacht. Sergio Herman is met 'AIRcafé' opnieuw van de partij voor de culinaire invulling van We Can Dance.

De ticketverkoop voor de coronaproof editie gaat vandaag van start via de website van het festival. Tickets die al waren aangekocht voor de editie van 2021 worden automatisch overgezet naar volgend jaar, wanneer er een volwaardige editie van We Can Dance plaatsvindt. (Belga)

De acht edities ontvangen tussen 30 juli en 14 augustus telkens ruim 2.500 toeschouwers. Het publiek kan terecht op drie podia op het strand van Zeebrugge. Anders dan de voorbije jaren is er voor deze editie geen thema vastgelegd, en sluit het festival al om middernacht. Sergio Herman is met 'AIRcafé' opnieuw van de partij voor de culinaire invulling van We Can Dance. De ticketverkoop voor de coronaproof editie gaat vandaag van start via de website van het festival. Tickets die al waren aangekocht voor de editie van 2021 worden automatisch overgezet naar volgend jaar, wanneer er een volwaardige editie van We Can Dance plaatsvindt. (Belga)