Verwacht je binnenkort aan veel vuurwerk van VUURWERK. Met de nieuwe single 'Wakening' tonen de Brusselse jonge wolven alvast dat ze klaar zijn om door te breken. Max Colombie, vriend aan huis, staat - onder het pseudoniem Climb X - in voor de vocals bij het staaltje fijnzinnig, duister electronicawerk. Voor de vorige track van VUURWERK, een sterke remix van Bon Ivers 'Minnesota WI', leverde de frontman van Oscar & The Wolf nog mooi regiewerk, in de vorm van een zwoele videoclip. In maart steken ze samen de Grote Plas over waar ze mee de affiche sieren van SXSW, 's werelds grootste showcasefestival.

'Wakening' is een voorsmaakje van de EP 'G.R.I.P.', uitgebracht door het Britse label Lo Recordings en in maart in de rekken.

Verwacht je binnenkort aan veel vuurwerk van VUURWERK. Met de nieuwe single 'Wakening' tonen de Brusselse jonge wolven alvast dat ze klaar zijn om door te breken. Max Colombie, vriend aan huis, staat - onder het pseudoniem Climb X - in voor de vocals bij het staaltje fijnzinnig, duister electronicawerk. Voor de vorige track van VUURWERK, een sterke remix van Bon Ivers 'Minnesota WI', leverde de frontman van Oscar & The Wolf nog mooi regiewerk, in de vorm van een zwoele videoclip. In maart steken ze samen de Grote Plas over waar ze mee de affiche sieren van SXSW, 's werelds grootste showcasefestival. 'Wakening' is een voorsmaakje van de EP 'G.R.I.P.', uitgebracht door het Britse label Lo Recordings en in maart in de rekken.