Wanneer het Brusselse electronicatrio zich ergens op stort, gebeurt dat doorgaans met de grootste visuele zorg. Voor de nieuwe videoclip van Balthazars 'Bunker', een song die ze drie maanden terug een typische Vuurwerk-injectie met pompende beats meegaven, deden ze een beroep op Marie Wynants. Voor de fotografe was het meteen haar eerste werk vanuit de regiestoel.

De clip focust in slow motion op een zwoel late night-feestje in de huiskamer waar de sensualiteit van de muren af spat. 'Een toevallige zomeravond met een steeds dieper ontluikende melancholie, personages die hedonistisch verbonden zijn met elkaar en tegelijkertijd emotioneel volledig los staan van elkaar', om het in de woorden van de band te zeggen.

Wynants maakt deel uit van Run Tell Secrecy, het hoofdstedelijke collectief met Vuurwerk als grootste exportproduct.

Wanneer het Brusselse electronicatrio zich ergens op stort, gebeurt dat doorgaans met de grootste visuele zorg. Voor de nieuwe videoclip van Balthazars 'Bunker', een song die ze drie maanden terug een typische Vuurwerk-injectie met pompende beats meegaven, deden ze een beroep op Marie Wynants. Voor de fotografe was het meteen haar eerste werk vanuit de regiestoel. De clip focust in slow motion op een zwoel late night-feestje in de huiskamer waar de sensualiteit van de muren af spat. 'Een toevallige zomeravond met een steeds dieper ontluikende melancholie, personages die hedonistisch verbonden zijn met elkaar en tegelijkertijd emotioneel volledig los staan van elkaar', om het in de woorden van de band te zeggen. Wynants maakt deel uit van Run Tell Secrecy, het hoofdstedelijke collectief met Vuurwerk als grootste exportproduct.