'All is Chaos' zal gratis bij de mei-editie van het Britse metalblad Metal Hammer zitten. Verder zal er ook een groot interview met de band staan in het toonaangevende blad. 'All Is Chaos' is de tweede langspeler van Steak Number Eight. De opvolger van 'When the Candle Dies Out' kwam vorig jaar uit en werd geproduced door Mario Goossens.

Metal Hammer is niet het enige metalmagazine van over de plas dat gelooft in Steak Number Eight. De voormalige winnaars van Rock Rally kregen lovende recensies in enkele andere toonaangevende muziekbladen. Big Cheese noemde 'All Is Chaos' "a monstrous, breathtaking assault on the senses" terwijl Bizarre het volgende zei: "The Belgian band has a knack for crafting twisted, brain-twisting lyrics and throwing them into a compelling post-rock maelstrom".

Nieuwe plaatIn april begint Steak Number Eight aan een tour die de metalband langs verschillende zalen in Frankrijk, Engeland en Schotland brengt. De band schrijft momenteel aan een nieuw album dat begin volgend jaar uitkomt. (BW)

'All is Chaos' zal gratis bij de mei-editie van het Britse metalblad Metal Hammer zitten. Verder zal er ook een groot interview met de band staan in het toonaangevende blad. 'All Is Chaos' is de tweede langspeler van Steak Number Eight. De opvolger van 'When the Candle Dies Out' kwam vorig jaar uit en werd geproduced door Mario Goossens. Metal Hammer is niet het enige metalmagazine van over de plas dat gelooft in Steak Number Eight. De voormalige winnaars van Rock Rally kregen lovende recensies in enkele andere toonaangevende muziekbladen. Big Cheese noemde 'All Is Chaos' "a monstrous, breathtaking assault on the senses" terwijl Bizarre het volgende zei: "The Belgian band has a knack for crafting twisted, brain-twisting lyrics and throwing them into a compelling post-rock maelstrom".Nieuwe plaatIn april begint Steak Number Eight aan een tour die de metalband langs verschillende zalen in Frankrijk, Engeland en Schotland brengt. De band schrijft momenteel aan een nieuw album dat begin volgend jaar uitkomt. (BW)