In de recentste liveshow van het populaire VTM-programma The Voice maakte Lauren Zweegers, nichtje van Novastar-zanger Joost Zweegers, opnieuw indruk met haar versie van 'Teardrops' van Womack & Womack. Maar een cyste op haar stembanden gooit nu roet in het eten. De sterke kandidate moet onder het mes en zal dus niet meer te zien in het programma.

'Ik vind het verschrikkelijk dat dit moet gebeuren nu ik in The Voice zit, het is mijn grootste nachtmerrie die realiteit wordt', zegt ze. 'Maar ik kan het voor mijn gezondheid echt niet riskeren om nog verder mee te doen omdat ik dan blijvende schade zou toebrengen aan mijn stembanden.'

Alex Callier, coach van Lauren, heeft al een vervanger: de 18-jarige Kaat Verschueren die onlangs uit zijn team afviel. Een doorgedreven programma met een pak zang-, orkest- en camerarepetities moet haar in de rails brengen, want tijdens de volgende liveshow staat het nummer 'Another Piece of My Heart' van Dusty Springfield op het menu. (DB)

In de recentste liveshow van het populaire VTM-programma The Voice maakte Lauren Zweegers, nichtje van Novastar-zanger Joost Zweegers, opnieuw indruk met haar versie van 'Teardrops' van Womack & Womack. Maar een cyste op haar stembanden gooit nu roet in het eten. De sterke kandidate moet onder het mes en zal dus niet meer te zien in het programma. 'Ik vind het verschrikkelijk dat dit moet gebeuren nu ik in The Voice zit, het is mijn grootste nachtmerrie die realiteit wordt', zegt ze. 'Maar ik kan het voor mijn gezondheid echt niet riskeren om nog verder mee te doen omdat ik dan blijvende schade zou toebrengen aan mijn stembanden.' Alex Callier, coach van Lauren, heeft al een vervanger: de 18-jarige Kaat Verschueren die onlangs uit zijn team afviel. Een doorgedreven programma met een pak zang-, orkest- en camerarepetities moet haar in de rails brengen, want tijdens de volgende liveshow staat het nummer 'Another Piece of My Heart' van Dusty Springfield op het menu. (DB)