De directie van de Franse multimediaketen Virgin Megastore legt woensdag voor de rechtbank van koophandel in Parijs de boeken neer. Dat hebben de vakbonden vernomen op een ondernemingsraad. Bij Virgin Megastore werken zowat duizend mensen in 26 winkels in Frankrijk.

Er zal een curator worden aangeduid. Volgens de vakbonden zal het lot van het personeel afhangen van die persoon.

Net als concurrent Fnac heeft Virgin Megastore te lijden onder de instorting van de markt van cd's en dvd's en de concurrentie van grote internetspelers zoals Amazon en Apple. (Belga)

De directie van de Franse multimediaketen Virgin Megastore legt woensdag voor de rechtbank van koophandel in Parijs de boeken neer. Dat hebben de vakbonden vernomen op een ondernemingsraad. Bij Virgin Megastore werken zowat duizend mensen in 26 winkels in Frankrijk. Er zal een curator worden aangeduid. Volgens de vakbonden zal het lot van het personeel afhangen van die persoon. Net als concurrent Fnac heeft Virgin Megastore te lijden onder de instorting van de markt van cd's en dvd's en de concurrentie van grote internetspelers zoals Amazon en Apple. (Belga)