In de clip dansen broer en zus in ski-outfit op het strand. De video van 'Tout oublier' was in de running met de clips 'Alright' van Jain en 'Rêves bizarres' van Orelsan met de Belgische rapper Damso. Die laatste won overigens met zijn album 'Lithopédion' de Victoire van beste rap album.

De Franse zangeres Jeanne Added haalde een Victoire de la musique binnen in de categorie 'rockalbum' met 'Radiate'. De winnaars van de Victoire Albums Musiques urbaines waren Bigflo & Oli met 'Rentrez chez vous'.

In de clip dansen broer en zus in ski-outfit op het strand. De video van 'Tout oublier' was in de running met de clips 'Alright' van Jain en 'Rêves bizarres' van Orelsan met de Belgische rapper Damso. Die laatste won overigens met zijn album 'Lithopédion' de Victoire van beste rap album. De Franse zangeres Jeanne Added haalde een Victoire de la musique binnen in de categorie 'rockalbum' met 'Radiate'. De winnaars van de Victoire Albums Musiques urbaines waren Bigflo & Oli met 'Rentrez chez vous'.