Het heeft langer geduurd dan voorzien, maar Morrissey kan eindelijk pronken met zijn autobiografie. Het fonkelnieuwe boek met de originele titel Autobiography - waarin The Mozzer (een stuk van) zijn leven en zangcarrière uit de doeken doet - was voor de Britse acteur en comedian Peter Serafinowicz meteen inspiratiebron om er de microfoon bij te nemen.

Op de tunes van 'William, It Was Really Nothing', een nummer van The Smiths uit 1984, zingt hij de eerste pagina in ware Morrissey-stijl. Serafinowicz kent u als de stem van Darth Maul in 'Star Wars Episode I: The Phantom Menace'. (DB)

Het originele nummer

Het heeft langer geduurd dan voorzien, maar Morrissey kan eindelijk pronken met zijn autobiografie. Het fonkelnieuwe boek met de originele titel Autobiography - waarin The Mozzer (een stuk van) zijn leven en zangcarrière uit de doeken doet - was voor de Britse acteur en comedian Peter Serafinowicz meteen inspiratiebron om er de microfoon bij te nemen. Op de tunes van 'William, It Was Really Nothing', een nummer van The Smiths uit 1984, zingt hij de eerste pagina in ware Morrissey-stijl. Serafinowicz kent u als de stem van Darth Maul in 'Star Wars Episode I: The Phantom Menace'. (DB) Het originele nummer