Wie de streetstylefoto's van Coachella voorbij heeft zien komen heeft vast al een vermoeden wat voor mensen het festival in Californië aantrekt. Hipsters zijn de zwarte pest van onze tijden en hoewel ze zich meestal redelijk herkenbaar kleden zijn er nog andere manieren om De Hipster In Zijn Natuurlijke Habitat te ontmaskeren.

Ziet u, de reden waarom hipsters festivals bevolken is niet alleen om te laten zien dat enkel echte troopers toegeknoopte hemdjes verdragen in een woestijnklimaat; het is vooral om te etaleren hoeveel obscure bands ze kennen.

Jimmy Kimmel trok met een jonge frisse reporter naar de zanderige hitte van Coachella en vroeg festivalgangers wat ze vonden van enkele -ter plekke verzonnen- bands (of albums). U kan al raden wat er gebeurt, maar het is grappiger om het in het met uw eigen ogen te zien. (KS)

Wie de streetstylefoto's van Coachella voorbij heeft zien komen heeft vast al een vermoeden wat voor mensen het festival in Californië aantrekt. Hipsters zijn de zwarte pest van onze tijden en hoewel ze zich meestal redelijk herkenbaar kleden zijn er nog andere manieren om De Hipster In Zijn Natuurlijke Habitat te ontmaskeren. Ziet u, de reden waarom hipsters festivals bevolken is niet alleen om te laten zien dat enkel echte troopers toegeknoopte hemdjes verdragen in een woestijnklimaat; het is vooral om te etaleren hoeveel obscure bands ze kennen. Jimmy Kimmel trok met een jonge frisse reporter naar de zanderige hitte van Coachella en vroeg festivalgangers wat ze vonden van enkele -ter plekke verzonnen- bands (of albums). U kan al raden wat er gebeurt, maar het is grappiger om het in het met uw eigen ogen te zien. (KS)