The Shins komen na vier jaar met een nieuw album 'Port of Morrow'. In 2009 was er enige verwarring nadat frontman James Mercer de keyboardspeler en drummer uit de band gooide. Hij verving hen door ex-Grand Archives Ron Lewis en drummer van Modest Mouse Joe Plummer.

Het album 'Port of Morrow', opvolger van Wincing The Night Away, verschijnt op 19 maart. Dit keer brengt Mercer het album uit bij zijn eigen label Aural Apothecary in samenwerking met Columbia.

In afwachting van de release plaatste de groep al een video voor hun nieuwe single 'Simple Song' online. De clip toont de dood van zanger James Mercer. Zijn rouwende familieleden luisteren naar een videoboodschap waarin de oude Mercer zijn testament bekend maakt. Wie erft wat? Kijkt u zelf...

(LK)

The Shins komen na vier jaar met een nieuw album 'Port of Morrow'. In 2009 was er enige verwarring nadat frontman James Mercer de keyboardspeler en drummer uit de band gooide. Hij verving hen door ex-Grand Archives Ron Lewis en drummer van Modest Mouse Joe Plummer. Het album 'Port of Morrow', opvolger van Wincing The Night Away, verschijnt op 19 maart. Dit keer brengt Mercer het album uit bij zijn eigen label Aural Apothecary in samenwerking met Columbia. In afwachting van de release plaatste de groep al een video voor hun nieuwe single 'Simple Song' online. De clip toont de dood van zanger James Mercer. Zijn rouwende familieleden luisteren naar een videoboodschap waarin de oude Mercer zijn testament bekend maakt. Wie erft wat? Kijkt u zelf... (LK)