De rappende wonderboy Dizzee Rascal heeft een video voor zijn fonkelnieuwe single 'Bassline Junkie' klaargespeeld. Het nummer is te vinden op 'The Mixtape Vol.2', een kleine collectie luistermateriaal die de rappende wonderboy eind december als cadeau voor de fans gratis op het internet gooide. De voorganger, 'The Mixtape Vol.2', dateert al van de eindejaarsperiode in 2007.

Met 'Bassline Junkie' wil Dizzee alles en iedereen op het ritme van de pompende bassen krijgen. In de video geeft de Britse straatpoëet alvast het goede voorbeeld: 'I don't need no speed, I don't need no heroin, I don't want no coke, you can keep your ketamine, I'm a bassline junkie.'

Intussen legt Mister Bonkers de laatste hand aan zijn nieuw album, de opvolger van 'Tongue n' Cheek' uit 2009. Wordt vervolgd. (DB)

De rappende wonderboy Dizzee Rascal heeft een video voor zijn fonkelnieuwe single 'Bassline Junkie' klaargespeeld. Het nummer is te vinden op 'The Mixtape Vol.2', een kleine collectie luistermateriaal die de rappende wonderboy eind december als cadeau voor de fans gratis op het internet gooide. De voorganger, 'The Mixtape Vol.2', dateert al van de eindejaarsperiode in 2007. Met 'Bassline Junkie' wil Dizzee alles en iedereen op het ritme van de pompende bassen krijgen. In de video geeft de Britse straatpoëet alvast het goede voorbeeld: 'I don't need no speed, I don't need no heroin, I don't want no coke, you can keep your ketamine, I'm a bassline junkie.' Intussen legt Mister Bonkers de laatste hand aan zijn nieuw album, de opvolger van 'Tongue n' Cheek' uit 2009. Wordt vervolgd. (DB)