Figurant Andy Millman, het heerlijke personage uit 'Extras' dat gespeeld wordt door Ricky Gervais, haalt tijdens het eerste seizoen van de Britse comedyreeks alles uit de kast om zijn acteercarrière te lanceren.

In het tweede seizoen van de reeks waarin ook beroemdheden mogen opdraven, eindigt een toevallige ontmoeting met David Bowie in een alweer gênante situatie. De song 'Chubby Little Loser' dat de Britse zanger tijdens de aflevering à l'improviste bracht, toont volgens de maker van onderstaand filmpje enkele vergelijkingen met zijn comebacksingle 'Where Are We Now'. Oordeel zelf. (DB)


Bekijk de volledige scène uit 'Extras':

Figurant Andy Millman, het heerlijke personage uit 'Extras' dat gespeeld wordt door Ricky Gervais, haalt tijdens het eerste seizoen van de Britse comedyreeks alles uit de kast om zijn acteercarrière te lanceren. In het tweede seizoen van de reeks waarin ook beroemdheden mogen opdraven, eindigt een toevallige ontmoeting met David Bowie in een alweer gênante situatie. De song 'Chubby Little Loser' dat de Britse zanger tijdens de aflevering à l'improviste bracht, toont volgens de maker van onderstaand filmpje enkele vergelijkingen met zijn comebacksingle 'Where Are We Now'. Oordeel zelf. (DB) Bekijk de volledige scène uit 'Extras':