Een stoel, een gitaar, een micro en een versterker. Meer had Thom Yorke niet nodig om de gasten van zijn buren in Oxford, waar een tuinfeestje aan de gang was, de verrassing van hun leven te bezorgen. Of toch bijna.

Verscholen onder een boom en met een kleine setlist op zak, speelde de frontman van Radiohead nummers als Desert Island Disk, No Surprises, Street Spirit, Reckoner en I Might Be Wrong. Genoeg materiaal dus om menig feestje te 'entertainen'. Zo vond ook deze vader die zijn zoon per sms op de hoogte bracht. Hilarisch.

Reddit
© Reddit
Een stoel, een gitaar, een micro en een versterker. Meer had Thom Yorke niet nodig om de gasten van zijn buren in Oxford, waar een tuinfeestje aan de gang was, de verrassing van hun leven te bezorgen. Of toch bijna.Verscholen onder een boom en met een kleine setlist op zak, speelde de frontman van Radiohead nummers als Desert Island Disk, No Surprises, Street Spirit, Reckoner en I Might Be Wrong. Genoeg materiaal dus om menig feestje te 'entertainen'. Zo vond ook deze vader die zijn zoon per sms op de hoogte bracht. Hilarisch.