Een goedgemutste Paul McCartney heeft zijn fans, of beter: de toevallige voorbijgangers op Times Square in New York, tijdens lunchtijd getrakteerd op een korte showcase die hij last-minute had aangekondigd via Twitter. De verrassing kaderde in de promocampagne van het nieuwe album 'New' dat op 14 oktober uitkomt. Zijn 'fifteen minutes of fame', zoals hij luidop grapte, duurde drie nummers.

Een dag eerder bracht Macca al een bezoek aan de Frank Sinatra School of the Arts in New York waar hij een setje speelde van 13 songs. Daarna volgde nog een Q&A-sessie. Schoolgangers konden tot hun grote verbazing de Grote McCartney bestoken met vragen. (DB)

Een goedgemutste Paul McCartney heeft zijn fans, of beter: de toevallige voorbijgangers op Times Square in New York, tijdens lunchtijd getrakteerd op een korte showcase die hij last-minute had aangekondigd via Twitter. De verrassing kaderde in de promocampagne van het nieuwe album 'New' dat op 14 oktober uitkomt. Zijn 'fifteen minutes of fame', zoals hij luidop grapte, duurde drie nummers. Een dag eerder bracht Macca al een bezoek aan de Frank Sinatra School of the Arts in New York waar hij een setje speelde van 13 songs. Daarna volgde nog een Q&A-sessie. Schoolgangers konden tot hun grote verbazing de Grote McCartney bestoken met vragen. (DB)