The Knife, zeg maar het invloedrijkste en meest gekopieerde elektronica-act van het voorbije decennium, is back. Het negen minuten durende opus 'Full of Fire' is de eerste single uit het langverwachte nieuw album 'Shaking the Habitual' dat op 8 april uitkomt. Het schitterende 'Silent Shout', de laatste langspeler van het Zweedse duo Olof en Karin Dreijer Andersson, dateert al van 2006.

Bij het nummer 'Full of Fire' hoort een intrigerend, compromisloos filmpje, geregisseerd door filmmaker en visueel artieste Marit Östberg. Een mooi staaltje arthouse cinema. Oordeel zelf. (DB)

The Knife, zeg maar het invloedrijkste en meest gekopieerde elektronica-act van het voorbije decennium, is back. Het negen minuten durende opus 'Full of Fire' is de eerste single uit het langverwachte nieuw album 'Shaking the Habitual' dat op 8 april uitkomt. Het schitterende 'Silent Shout', de laatste langspeler van het Zweedse duo Olof en Karin Dreijer Andersson, dateert al van 2006.Bij het nummer 'Full of Fire' hoort een intrigerend, compromisloos filmpje, geregisseerd door filmmaker en visueel artieste Marit Östberg. Een mooi staaltje arthouse cinema. Oordeel zelf. (DB)