Is het je ook weleens overkomen dat je een liedje waarvan je de titel niet meer kent zich oorwurmgewijs in je hoofd nestelt? Met datzelfde gevoel zat een Congolese taxichauffeur twintig jaar lang.

De man leerde het nummer in kwestie kennen in 1993, toen hij en zijn moeder het hoorde in een Chinese kruidenierswinkel. Op haar verzoek gaf de kruidenier haar de cassette van het nummer, maar die ging verloren toen moeder en zoon naar Zuid-Afrika verhuisden.

Kort daarna stierf de moeder van de man. Hij was er dan ook het hart van in dat hij niet meer kon luisteren naar het liedje uit de kruidenierswinkel dat hem aan haar herinnerde. De man, die inmiddels als taxichauffeur werkte, was vastbesloten het lied te vinden en neuriede het twintig jaar lang voor al zijn Aziatische klanten.

Zijn probleem werd opgelost toen voor de eerste keer twee Taiwanezen een taxirit bestelden. De twee herkenden de song, die een liefdesliedje blijkt te zijn, meteen. Wanneer zij het lied aan hem laten horen, is de man diep ontroerd.

Dit is het liedje in kwestie.

Is het je ook weleens overkomen dat je een liedje waarvan je de titel niet meer kent zich oorwurmgewijs in je hoofd nestelt? Met datzelfde gevoel zat een Congolese taxichauffeur twintig jaar lang. De man leerde het nummer in kwestie kennen in 1993, toen hij en zijn moeder het hoorde in een Chinese kruidenierswinkel. Op haar verzoek gaf de kruidenier haar de cassette van het nummer, maar die ging verloren toen moeder en zoon naar Zuid-Afrika verhuisden.Kort daarna stierf de moeder van de man. Hij was er dan ook het hart van in dat hij niet meer kon luisteren naar het liedje uit de kruidenierswinkel dat hem aan haar herinnerde. De man, die inmiddels als taxichauffeur werkte, was vastbesloten het lied te vinden en neuriede het twintig jaar lang voor al zijn Aziatische klanten.Zijn probleem werd opgelost toen voor de eerste keer twee Taiwanezen een taxirit bestelden. De twee herkenden de song, die een liefdesliedje blijkt te zijn, meteen. Wanneer zij het lied aan hem laten horen, is de man diep ontroerd.Dit is het liedje in kwestie.