In een zes minuten lange medley - waarin kanjers als Space Oddity, Fashion, Rebel, Rebel, Fame, Let's Dance en Heroes - eerde Lady Gaga het overleden muziekicoon. De popster verscheen excentriek, als vanouds, maar deze keer in de stijl van een van de alter ego's van David Bowie: Ziggy Stardust.

La Gaga, met oranje haartooi, blauwe make-up, kenmerkende outfits uit de Bowie-dressoir en een kersverse tattoo van haar idool op haar linker zij, kreeg voor haar geslaagde hommage en voor de ogen van miljoenen tv-kijkers een staande ovatie. En hoewel haar sterke performance bij momenten wat onstuimig oogde, kreeg ze ook via Twitter overwegend positieve reacties. Bekijk de video.

In een zes minuten lange medley - waarin kanjers als Space Oddity, Fashion, Rebel, Rebel, Fame, Let's Dance en Heroes - eerde Lady Gaga het overleden muziekicoon. De popster verscheen excentriek, als vanouds, maar deze keer in de stijl van een van de alter ego's van David Bowie: Ziggy Stardust. La Gaga, met oranje haartooi, blauwe make-up, kenmerkende outfits uit de Bowie-dressoir en een kersverse tattoo van haar idool op haar linker zij, kreeg voor haar geslaagde hommage en voor de ogen van miljoenen tv-kijkers een staande ovatie. En hoewel haar sterke performance bij momenten wat onstuimig oogde, kreeg ze ook via Twitter overwegend positieve reacties. Bekijk de video.