Het drankenmerk Absolut pakt uit met een vijftien minuten durende minidocumentaire rond rapper Jay-Z. De prent werd NY-Z gedoopt, een knipoog naar de liefde van Shawn Corey Carter (Jay-Z dus) voor de metropool.

In NY-Z ziet u extracten van Z's legendarische 9/11 Madison Square Garden show, hoort u de man praten over wat Hip Hop voor hem betekent, krijgt u te zien waarom het zo briljant is om in het bezit te zijn van een Madison Square Garden backstage pasje - 'It's the ultimate backstage experience' - en meer van dat alles.

De minidocumentaire werd geregisseerd door Danny Clinch en portretteert Jay -Z alsook Madison Square Garden op een originele manier. Het kwartiertje vertier ziet u hier:

Elisah Vandaele

Het drankenmerk Absolut pakt uit met een vijftien minuten durende minidocumentaire rond rapper Jay-Z. De prent werd NY-Z gedoopt, een knipoog naar de liefde van Shawn Corey Carter (Jay-Z dus) voor de metropool. In NY-Z ziet u extracten van Z's legendarische 9/11 Madison Square Garden show, hoort u de man praten over wat Hip Hop voor hem betekent, krijgt u te zien waarom het zo briljant is om in het bezit te zijn van een Madison Square Garden backstage pasje - 'It's the ultimate backstage experience' - en meer van dat alles. De minidocumentaire werd geregisseerd door Danny Clinch en portretteert Jay -Z alsook Madison Square Garden op een originele manier. Het kwartiertje vertier ziet u hier: Elisah Vandaele