Het verrassingsconcert van The Rolling Stones diende als 'opwarmertje' voor hun schaarse optredens later dit jaar. De legendarische Britse band speelde twaalf nummers in de Parijse club 'Le Trabendo' waar plaats is voor amper 700 mensen. De tickets waren te koop in de Virgin Megastore op de Champs Elysées aan vijftien euro. Het was het eerste openbare concert in vijf jaar voor frontman Mick Jagger en gitaristen Keith Richards en Ron Wood.

The Stones openden hun set met 'Route 66', een cover die dateert uit de beginjaren van de band. Ook klassiekers als 'Start Me Up' en 'Miss You' en de nieuwe single 'Doom and Gloom' passeerden de revue.

Maandag 29 oktober zijn de Stones opnieuw aan zet in de lichtstad. Het wordt een privé-concert in het Mogador-theater voor een investeringsfonds. In november en december geven de oude knarren twee grote optredens in Londen en de VS, in het kader van hun vijftigste verjaardag. De ticketprijzen lopen op tot meer dan 500 euro, wat niet bij iedereen tot 'Satisfaction' leidt. (DB)

De setlist van The Rolling Stones' in parijs:

'Route 66'
'It's Only Rock & Roll (But I Like It)'
'Shattered'
'When the Whip Comes Down'
'Champagne and Reefer'
'Doom and Gloom'
'Miss You'
'Start Me Up'
'Midnight Rambler'
'Tumbling Dice'
'Jumpin' Jack Flash'
'Brown Sugar'

Het verrassingsconcert van The Rolling Stones diende als 'opwarmertje' voor hun schaarse optredens later dit jaar. De legendarische Britse band speelde twaalf nummers in de Parijse club 'Le Trabendo' waar plaats is voor amper 700 mensen. De tickets waren te koop in de Virgin Megastore op de Champs Elysées aan vijftien euro. Het was het eerste openbare concert in vijf jaar voor frontman Mick Jagger en gitaristen Keith Richards en Ron Wood. The Stones openden hun set met 'Route 66', een cover die dateert uit de beginjaren van de band. Ook klassiekers als 'Start Me Up' en 'Miss You' en de nieuwe single 'Doom and Gloom' passeerden de revue.Maandag 29 oktober zijn de Stones opnieuw aan zet in de lichtstad. Het wordt een privé-concert in het Mogador-theater voor een investeringsfonds. In november en december geven de oude knarren twee grote optredens in Londen en de VS, in het kader van hun vijftigste verjaardag. De ticketprijzen lopen op tot meer dan 500 euro, wat niet bij iedereen tot 'Satisfaction' leidt. (DB) De setlist van The Rolling Stones' in parijs: 'Route 66' 'It's Only Rock & Roll (But I Like It)' 'Shattered' 'When the Whip Comes Down' 'Champagne and Reefer' 'Doom and Gloom' 'Miss You' 'Start Me Up' 'Midnight Rambler' 'Tumbling Dice' 'Jumpin' Jack Flash' 'Brown Sugar'