Sinds oktober 2010 heeft Michael Jackson ruim 170 miljoen dollar verdiend. In dezelfde periode kwam er voor Elvis 55 miljoen dollar in het laatje en werd Marilyn Monroe 27 miljoen dollar rijker.

Actrice Liz Taylor, overleden in maart, doet haar intrede op de vijfde plaats in de lijst met een verdiend fortuin van 12 miljoen dollar sinds oktober. De top vijf wordt afgesloten met op een vierde plaats Charles Schultz, auteur van 'Peanuts' in een gelijke stand met John Lennon.

Vaak komen deze inkomsten uit auteursrechten, in Taylors geval is het voornamelijk de opbrengst van haar parfum 'White Diamonds'.

In 2010 stond Michael Jackson eveneens aan de top van de rangschikking, gevolgd door Elvis en Lord of the Rings-schrijver Tolkien. (Belga)

Sinds oktober 2010 heeft Michael Jackson ruim 170 miljoen dollar verdiend. In dezelfde periode kwam er voor Elvis 55 miljoen dollar in het laatje en werd Marilyn Monroe 27 miljoen dollar rijker. Actrice Liz Taylor, overleden in maart, doet haar intrede op de vijfde plaats in de lijst met een verdiend fortuin van 12 miljoen dollar sinds oktober. De top vijf wordt afgesloten met op een vierde plaats Charles Schultz, auteur van 'Peanuts' in een gelijke stand met John Lennon. Vaak komen deze inkomsten uit auteursrechten, in Taylors geval is het voornamelijk de opbrengst van haar parfum 'White Diamonds'. In 2010 stond Michael Jackson eveneens aan de top van de rangschikking, gevolgd door Elvis en Lord of the Rings-schrijver Tolkien. (Belga)