De verkoop was nochtans goed begonnen voor 'Madge'. In de eerste week kwam 'MDNA' op nummer 1 binnen in de Billboard 200 chart, met 359.000 verkochte exemplaren. Ook in Engeland stond het album meteen aan de top van de hitlijsten.

Het Amerikaanse zakenblad Forbes meldde de historische daling van het album in de tweede week. 'MDNA' ging nog maar 49.000 keer over de toonbank. Forbes zet ook een kanttekening bij de sterke verkoopcijfers in de eerste week. Die zouden 'kunstmatig' zijn opgedreven doordat mensen die een ticket kochten voor de wereldtournee van de Queen of Pop, ook meteen het album konden voorbestellen.

Concert Zagreb afgelast
Die ticketverkoop loopt ook niet van een leien dakje. Van de hele wereldtournee zijn nog maar drie concerten uitverkocht. Haar passage in Zagreb werd geannuleerd, officieel om logistieke redenen, maar kwatongen beweren dat er te weinig tickets werden verkocht en dat daarom de show is afgelast. De Kroaten zien zo het eerste concert van Madonna in hun land aan hun neus voorbijgaan. Madge trad nog nooit op in de Balkan.

Op 12 juli staat ze in het Koning Boudewijnstadion.

De verkoop was nochtans goed begonnen voor 'Madge'. In de eerste week kwam 'MDNA' op nummer 1 binnen in de Billboard 200 chart, met 359.000 verkochte exemplaren. Ook in Engeland stond het album meteen aan de top van de hitlijsten. Het Amerikaanse zakenblad Forbes meldde de historische daling van het album in de tweede week. 'MDNA' ging nog maar 49.000 keer over de toonbank. Forbes zet ook een kanttekening bij de sterke verkoopcijfers in de eerste week. Die zouden 'kunstmatig' zijn opgedreven doordat mensen die een ticket kochten voor de wereldtournee van de Queen of Pop, ook meteen het album konden voorbestellen. Concert Zagreb afgelast Die ticketverkoop loopt ook niet van een leien dakje. Van de hele wereldtournee zijn nog maar drie concerten uitverkocht. Haar passage in Zagreb werd geannuleerd, officieel om logistieke redenen, maar kwatongen beweren dat er te weinig tickets werden verkocht en dat daarom de show is afgelast. De Kroaten zien zo het eerste concert van Madonna in hun land aan hun neus voorbijgaan. Madge trad nog nooit op in de Balkan.Op 12 juli staat ze in het Koning Boudewijnstadion.