De ultieme climax van de serie - waarin een family man na een kankerdiagnose volledig ontspoort door met het produceren van drugs z'n behandeling te financieren - houdt al wekenlang een massa fans in de greep.

Enkele loslippige hoofdacteurs uit de reeks zullen de tienduizenden nieuwsgierigen alvast nog meer doen watertanden: zo liet Aaron Paul - alias Jesse Pinkman - in een interview optekenen dat het einde 'geschift' wordt: "Elke aflevering wordt donkerder, en vooral in dit laatste seizoen wordt de spanning en intensiteit met een razend tempo opgevoerd. Hou je vast want het wordt echt heel, heel crazy."

'Bevredigend slot'

Bob Odenkirk, die advocaat Saul Goodman speelt, gaat nog een stapje verder: "Iedereen zal uiteindelijk z'n verdiende loon krijgen", zo beloofde hij in een interview met het Amerikaanse dagblad The Telegraph. "Alle misdaden die in de voorbije afleveringen gepleegd werden zullen op bloederige wijze gerechtvaardigd worden door de protagonisten", verklapte hij nog. "Het universum waarin de hoofdfiguren leven zal versplinterd worden. De slotaflevering wordt heel onvoorspelbaar; ze zal choqueren maar tevens bevredigen." (QSS)

De ultieme climax van de serie - waarin een family man na een kankerdiagnose volledig ontspoort door met het produceren van drugs z'n behandeling te financieren - houdt al wekenlang een massa fans in de greep. Enkele loslippige hoofdacteurs uit de reeks zullen de tienduizenden nieuwsgierigen alvast nog meer doen watertanden: zo liet Aaron Paul - alias Jesse Pinkman - in een interview optekenen dat het einde 'geschift' wordt: "Elke aflevering wordt donkerder, en vooral in dit laatste seizoen wordt de spanning en intensiteit met een razend tempo opgevoerd. Hou je vast want het wordt echt heel, heel crazy."'Bevredigend slot' Bob Odenkirk, die advocaat Saul Goodman speelt, gaat nog een stapje verder: "Iedereen zal uiteindelijk z'n verdiende loon krijgen", zo beloofde hij in een interview met het Amerikaanse dagblad The Telegraph. "Alle misdaden die in de voorbije afleveringen gepleegd werden zullen op bloederige wijze gerechtvaardigd worden door de protagonisten", verklapte hij nog. "Het universum waarin de hoofdfiguren leven zal versplinterd worden. De slotaflevering wordt heel onvoorspelbaar; ze zal choqueren maar tevens bevredigen." (QSS)