CHAOTIC BLACK METAL

Een groep techneuten vat de Scandinavische mythologie beknopt samen onder een groepsnaam die doorgaans Oud-Noors is voor 'Graspop is een communiefeestje'.

Toptrack:The Poisonous Path (Behexen)

CHILLHOP

Sven Gatz laat een hiphopproducer muziek maken bij de 'Even geduld'-pancarte van Eén.

Toptrack: After Thoughts (Oddisee)

CINEMATIC DUBSTEP

Dubsteppers herontdekken hun eigen muziek, beseffen dat die in 2010 ook al bagger was en twijfelen nu of ze hiphop of een horrorsoundtrack willen maken.

Toptrack: It's Only (Nekochan)

FUTURE FUNK

Hipsters die hun neus in de platenbakken van hun ouders steken, halen diezelfde neus minachtend op voor de disco die ze vinden en maken vervolgens hetzelfde met GarageBand.

Toptrack: It's a Party (Yung Bae)

GAMECORE

Wanneer Japanse emo's hun gitaar in de prak slaan, lossen ze dat op zoals Japanners alles oplossen: met een GameBoy in de hand.

Toptrack: Four to Six (Math the Band)

JUMPSTYLE

Sommige mensen hebben nog steeds niet door dat het sinds 2007 niet meer cool is om op fuiven rond te stampen alsof de andere mensen op de dansvloer een gebroken oogkas verdienen.

Toptrack: Holiday (Patrick Jumpen)

MELODIC POWER METAL

Vier brave jongens met een Maiden-shirt dromen van werelddominantie en houden in afwachting daarvan Guitar Hero-marathons.

Toptrack: Falling (Black Majesty)

SERIALISM

Een serialist speelt wat een kat speelt als ze over een pianoklavier trippelt, maar de serialist krijgt subsidies.

Toptrack: First Construction (in metal) (John Cage)

TRAP LATINO

Niemand zat te wachten op het ongelukje uit de onenightstand van de Harlem Shake en Despacito.

Toptrack: Trap (Shakira ft. Maluma)

VINTAGE SWOON

Neem The Beatles, de Stones en Tarantino's soundtracks weg en er blijft maar weinig over van de sixties.

Toptrack: Bobby Baby (Ginny Zee)

Een groep techneuten vat de Scandinavische mythologie beknopt samen onder een groepsnaam die doorgaans Oud-Noors is voor 'Graspop is een communiefeestje'. Toptrack:The Poisonous Path (Behexen) CHILLHOPSven Gatz laat een hiphopproducer muziek maken bij de 'Even geduld'-pancarte van Eén. Toptrack: After Thoughts (Oddisee) CINEMATIC DUBSTEPDubsteppers herontdekken hun eigen muziek, beseffen dat die in 2010 ook al bagger was en twijfelen nu of ze hiphop of een horrorsoundtrack willen maken. Toptrack: It's Only (Nekochan) FUTURE FUNKHipsters die hun neus in de platenbakken van hun ouders steken, halen diezelfde neus minachtend op voor de disco die ze vinden en maken vervolgens hetzelfde met GarageBand. Toptrack: It's a Party (Yung Bae) GAMECOREWanneer Japanse emo's hun gitaar in de prak slaan, lossen ze dat op zoals Japanners alles oplossen: met een GameBoy in de hand. Toptrack: Four to Six (Math the Band) JUMPSTYLE Sommige mensen hebben nog steeds niet door dat het sinds 2007 niet meer cool is om op fuiven rond te stampen alsof de andere mensen op de dansvloer een gebroken oogkas verdienen. Toptrack: Holiday (Patrick Jumpen) MELODIC POWER METAL Vier brave jongens met een Maiden-shirt dromen van werelddominantie en houden in afwachting daarvan Guitar Hero-marathons. Toptrack: Falling (Black Majesty) SERIALISM Een serialist speelt wat een kat speelt als ze over een pianoklavier trippelt, maar de serialist krijgt subsidies. Toptrack: First Construction (in metal) (John Cage) TRAP LATINONiemand zat te wachten op het ongelukje uit de onenightstand van de Harlem Shake en Despacito. Toptrack: Trap (Shakira ft. Maluma) VINTAGE SWOONNeem The Beatles, de Stones en Tarantino's soundtracks weg en er blijft maar weinig over van de sixties. Toptrack: Bobby Baby (Ginny Zee)