De Brusselse rapper Roméo Elvis was, samen met zijn vaste sparringpartner Le Motel, al aangekondigd voor de slotdag van Rock Werchter. Nu blijkt dat een dag eerder ook zijn zus Angèle - met singles La Loi de Murphy en het recentere Je veus tes yeux aan een indrukwekkend eigen parcours bezig - naar Werchter afzakt.

En er zal nog méér Brussels talent vertegenwoordigd zijn, in de persoon van producer Todiefor, u allicht bekend van de Hotshot in samenwerking met rappers Caballero & JeanJass: Cool Kids.

Triggerfinger, Yvo Zels
Triggerfinger © Yvo Zels

Ook hiphop, maar dan uit 't Stad: Blackwave. Ook dat duo komt dus naar Rock Werchter, maar net als in het geval van Todiefor is nog niet bekend op welke dag.

Met Arsenal (vrijdag 6 juli) en Triggerfinger (donderdag 5 juli) trekt het festival ook gevestigde waarden aan. En Ruben Block en de zijnen zullen lang niet de enige vaderlandse lawaaimakers zijn, want ook Equal Idiots, de garagerockband rond Slimme Mens Thibault Christiaensen zullen van de partij zijn.

Rock Werchter vindt plaats tussen 5 en 8 juli. Alle info: rockwerchter.be.

De Brusselse rapper Roméo Elvis was, samen met zijn vaste sparringpartner Le Motel, al aangekondigd voor de slotdag van Rock Werchter. Nu blijkt dat een dag eerder ook zijn zus Angèle - met singles La Loi de Murphy en het recentere Je veus tes yeux aan een indrukwekkend eigen parcours bezig - naar Werchter afzakt. En er zal nog méér Brussels talent vertegenwoordigd zijn, in de persoon van producer Todiefor, u allicht bekend van de Hotshot in samenwerking met rappers Caballero & JeanJass: Cool Kids.Ook hiphop, maar dan uit 't Stad: Blackwave. Ook dat duo komt dus naar Rock Werchter, maar net als in het geval van Todiefor is nog niet bekend op welke dag. Met Arsenal (vrijdag 6 juli) en Triggerfinger (donderdag 5 juli) trekt het festival ook gevestigde waarden aan. En Ruben Block en de zijnen zullen lang niet de enige vaderlandse lawaaimakers zijn, want ook Equal Idiots, de garagerockband rond Slimme Mens Thibault Christiaensen zullen van de partij zijn. Rock Werchter vindt plaats tussen 5 en 8 juli. Alle info: rockwerchter.be.