In een interview met Rolling Stone verklaarde frontman Ezra Koenig dat de meeste nummers van het nieuwe album af zijn. Het is nog niet duidelijk wanneer Vampire Weekend de studio induikt. Bassist Chris Baio kan zich momenteel niet vrijmaken omdat hij bezig is aan de promotiecampagne van zijn eerste solo-album. Desondanks acht Koenig de kans niet onmogelijk dat het nieuwe album dit jaar nog uitkomt.

Vampire Weekend brak vier jaar geleden door met zijn titelloze debuutalbum. Twee jaar geleden brachten de New Yorkers de opvolger 'Contra' uit. Sindsdien bleef het erg rustig rond Vampire Weekend. Het trio heeft al meer dan een jaar geen optreden gegeven. (BW)

In een interview met Rolling Stone verklaarde frontman Ezra Koenig dat de meeste nummers van het nieuwe album af zijn. Het is nog niet duidelijk wanneer Vampire Weekend de studio induikt. Bassist Chris Baio kan zich momenteel niet vrijmaken omdat hij bezig is aan de promotiecampagne van zijn eerste solo-album. Desondanks acht Koenig de kans niet onmogelijk dat het nieuwe album dit jaar nog uitkomt. Vampire Weekend brak vier jaar geleden door met zijn titelloze debuutalbum. Twee jaar geleden brachten de New Yorkers de opvolger 'Contra' uit. Sindsdien bleef het erg rustig rond Vampire Weekend. Het trio heeft al meer dan een jaar geen optreden gegeven. (BW)