De Amy Winehouse Foundation, het liefdadigheidsfonds dat werd opgericht ter nagedachtenis aan de zangeres, ondersteunt verschillende centra die mensen met alcohol- en drugsverslavingen helpen. Om deze organisatie een hart onder de riem te steken, zal Mitch Winehouse de inkomsten van 'But Beautiful' doneren aan de liefdadigheidsinstelling.

Reuters
© Reuters

In 2011 bracht hij ook een album uit, 'Rush of Love', waarvoor zijn dochter hem adviseerde. Er bleven toen nog enkele nummers liggen die Mitch Winehouse nu in een nieuw album heeft gegoten. 'Ik voel me erdoor verbonden met Amy en ik kan geld in het laatje brengen voor een goed doel,' aldus de vader van de overleden zangeres over zijn beweegredenen. (LP)

De Amy Winehouse Foundation, het liefdadigheidsfonds dat werd opgericht ter nagedachtenis aan de zangeres, ondersteunt verschillende centra die mensen met alcohol- en drugsverslavingen helpen. Om deze organisatie een hart onder de riem te steken, zal Mitch Winehouse de inkomsten van 'But Beautiful' doneren aan de liefdadigheidsinstelling. In 2011 bracht hij ook een album uit, 'Rush of Love', waarvoor zijn dochter hem adviseerde. Er bleven toen nog enkele nummers liggen die Mitch Winehouse nu in een nieuw album heeft gegoten. 'Ik voel me erdoor verbonden met Amy en ik kan geld in het laatje brengen voor een goed doel,' aldus de vader van de overleden zangeres over zijn beweegredenen. (LP)