Kendrick Lamar was donderdag de opvallende muzikale gast tijdens het Amerikaanse tv-programma The Tonight Show met Jimmy Fallon. Even opvallend was de fonkelnieuwe song die de rapper bracht: 'Untitled 2', de opvolger van 'Untitled' zo lijkt (de song die hij vorig jaar voor het eerst speelde tijdens het satirische programma 'The Colbert Report').

'Oh My God, Kendrick Lamar!', was de reactie van Fallon na het furieuze slotakkoord waarin de koning van de hiphop al zijn vaardigheden etaleert. Kijk en geniet.

Kendrick Lamar was donderdag de opvallende muzikale gast tijdens het Amerikaanse tv-programma The Tonight Show met Jimmy Fallon. Even opvallend was de fonkelnieuwe song die de rapper bracht: 'Untitled 2', de opvolger van 'Untitled' zo lijkt (de song die hij vorig jaar voor het eerst speelde tijdens het satirische programma 'The Colbert Report'). 'Oh My God, Kendrick Lamar!', was de reactie van Fallon na het furieuze slotakkoord waarin de koning van de hiphop al zijn vaardigheden etaleert. Kijk en geniet.