Het dancemuziekfestival I Love Techno maakt uitzonderlijk vroeg drie toppers van zijn affiche bekend. Underworld, Gesaffelstein b2b Brodinski en Jeff Mills komen op zaterdag 8 november naar Flanders Expo. Dat meldt de organisatie.

Underworld vier dit jaar de 20ste verjaardag van haar album "dubnobasswithmyheadman", een klassieker uit de geschiedenis van de dancemuziek en invloedrijk omdat er een brug geslagen werd tussen dance en rock. Karl Hyde, Rick Smith en Darren Price treden dit jaar overigens maar één keer op in ons land.

Voorts deelt Gesaffelstein dit jaar de knoppen met zijn landgenoot Brodinski voor een "back to back"-set. Vorig jaar bleek de Franse dj/producer de revelatie van I Love Techno.

Tot slot wordt het uitkijken naar Jeff Mills, een van de boegbeelden van de Detroit techno en oprichter van labels als Axis, Purpose Maker, Tomorrow en 6277. Mills was ook te gast op de eerste editie in 1995.

I Love Techno verwacht opnieuw 35.000 bezoekers in november. Tickets zijn vanaf zaterdag 28 juni om 10 uur te koop via ilovetechno.be. Meer namen worden na de zomer aangekondigd.

Het dancemuziekfestival I Love Techno maakt uitzonderlijk vroeg drie toppers van zijn affiche bekend. Underworld, Gesaffelstein b2b Brodinski en Jeff Mills komen op zaterdag 8 november naar Flanders Expo. Dat meldt de organisatie. Underworld vier dit jaar de 20ste verjaardag van haar album "dubnobasswithmyheadman", een klassieker uit de geschiedenis van de dancemuziek en invloedrijk omdat er een brug geslagen werd tussen dance en rock. Karl Hyde, Rick Smith en Darren Price treden dit jaar overigens maar één keer op in ons land. Voorts deelt Gesaffelstein dit jaar de knoppen met zijn landgenoot Brodinski voor een "back to back"-set. Vorig jaar bleek de Franse dj/producer de revelatie van I Love Techno. Tot slot wordt het uitkijken naar Jeff Mills, een van de boegbeelden van de Detroit techno en oprichter van labels als Axis, Purpose Maker, Tomorrow en 6277. Mills was ook te gast op de eerste editie in 1995. I Love Techno verwacht opnieuw 35.000 bezoekers in november. Tickets zijn vanaf zaterdag 28 juni om 10 uur te koop via ilovetechno.be. Meer namen worden na de zomer aangekondigd.