Onlangs verscheen er een trailer voor een nieuwe release van The Antlers op het web. Of het om een single, EP of album ging was tot nu onduidelijk. 'Undersea' is een EP van vier tracks, waaronder deze 'Drift Dive', een tegen post-rock aanleunend nummer dat de band in zijn recentste liveshows speelde.

'Undersea' komt uit op 30 juli op Transgressive Records. Momenteel treedt The Antlers in de Verenigde Staten op met The Shins. Daarna gaan ze op festivaltournee in Europa. Op 18 augustus doen ze de weide van Pukkelpop aan. (JVP)

Bekijk hieronder nog eens de trailer in kwestie en het nummer 'Drift Dive'.

Onlangs verscheen er een trailer voor een nieuwe release van The Antlers op het web. Of het om een single, EP of album ging was tot nu onduidelijk. 'Undersea' is een EP van vier tracks, waaronder deze 'Drift Dive', een tegen post-rock aanleunend nummer dat de band in zijn recentste liveshows speelde.'Undersea' komt uit op 30 juli op Transgressive Records. Momenteel treedt The Antlers in de Verenigde Staten op met The Shins. Daarna gaan ze op festivaltournee in Europa. Op 18 augustus doen ze de weide van Pukkelpop aan. (JVP)Bekijk hieronder nog eens de trailer in kwestie en het nummer 'Drift Dive'.