Het vierdaagse festival start donderdag om 15 uur met het optreden van OFWGKTA op het hoofdpodium. In de nacht van zondag op maandag sluiten The Black Eyed Peas het festival af.
Festivalgangers die nog geen ticket hebben, kunnen enkel nog terecht aan de omruilkassa aan de hoofdingang van het festivalpark. Die omruilkassa werd een paar jaar geleden het leven ingeroepen om de verkoop van festivaltickets op de zwarte markt tegen te gaan. Wie om welke reden dan ook een ticket voor het festival over heeft, kan het aanbieden voor verkoop tegen officiële ticketprijzen. (Belga)

Het vierdaagse festival start donderdag om 15 uur met het optreden van OFWGKTA op het hoofdpodium. In de nacht van zondag op maandag sluiten The Black Eyed Peas het festival af. Festivalgangers die nog geen ticket hebben, kunnen enkel nog terecht aan de omruilkassa aan de hoofdingang van het festivalpark. Die omruilkassa werd een paar jaar geleden het leven ingeroepen om de verkoop van festivaltickets op de zwarte markt tegen te gaan. Wie om welke reden dan ook een ticket voor het festival over heeft, kan het aanbieden voor verkoop tegen officiële ticketprijzen. (Belga)