De Belgische doortocht van muzieksensatie Haim zorgde voor behoorlijk wat consternatie. De tickets voor hun show in de Brusselse Ancienne Belgique vlogen in een mum van tijd de deur uit, maar de vraag naar extra tickets was alvast niet voor dovemansoren bestemd.

De AB verhuisde de band naar een grotere zaal waardoor er extra plaatsen beschikbaar waren, al blijkt dat nu verloren moeite. In een videoboodschap op de facebookpagina van de band verontschuldigen de drie meisjes zich voor het overhoopgooien van hun Europese tournee. Hun debuutplaat is immers nog niet helemaal zoals het moet zijn, en ze willen die eerst klaar hebben voor ze ermee de baan op gaan.

Begrijpelijk, maar balen. Volgens muziekwebsite NME zijn de shows van Haim in Parijs, Londen, Keulen, Berlijn en Amsterdam verschoven naar een datum in de toekomst terwijl hun optreden in de Brusselse AB afgelast werd. Kurt Overbergh, artistiek directeur van Ancienne Belgique bevestigt: hoewel de concertzaal vannacht nog geprobeerd heeft een nieuwe datum in te plannen is het optreden toch afgelast. Mensen met tickets voor de show krijgen die uiteraard volledig terugbetaald. (KS)

De Belgische doortocht van muzieksensatie Haim zorgde voor behoorlijk wat consternatie. De tickets voor hun show in de Brusselse Ancienne Belgique vlogen in een mum van tijd de deur uit, maar de vraag naar extra tickets was alvast niet voor dovemansoren bestemd. De AB verhuisde de band naar een grotere zaal waardoor er extra plaatsen beschikbaar waren, al blijkt dat nu verloren moeite. In een videoboodschap op de facebookpagina van de band verontschuldigen de drie meisjes zich voor het overhoopgooien van hun Europese tournee. Hun debuutplaat is immers nog niet helemaal zoals het moet zijn, en ze willen die eerst klaar hebben voor ze ermee de baan op gaan.Begrijpelijk, maar balen. Volgens muziekwebsite NME zijn de shows van Haim in Parijs, Londen, Keulen, Berlijn en Amsterdam verschoven naar een datum in de toekomst terwijl hun optreden in de Brusselse AB afgelast werd. Kurt Overbergh, artistiek directeur van Ancienne Belgique bevestigt: hoewel de concertzaal vannacht nog geprobeerd heeft een nieuwe datum in te plannen is het optreden toch afgelast. Mensen met tickets voor de show krijgen die uiteraard volledig terugbetaald. (KS)