Het concert zou live worden uigezonden op de Amerikaanse zender HBO. Maar doordat Frankrijk de noodtoestand heeft uitgeroepen (als gevolg van de terreuraanslagen), kan het concert niet plaatsvinden zoals gepland, luidt het op de website van de groep.

"Met ongeloof en geshockeerd hebben we de gebeurtenissen in Parijs gevolgd, onze gedachten gaan uit naar de slachtoffer en hun families. We zijn zwaar aangedaan door de doden bij het Eagles-of-Death-Metal-concert", luidt het. De band belooft echter later terug te komen. (Belga)

Het concert zou live worden uigezonden op de Amerikaanse zender HBO. Maar doordat Frankrijk de noodtoestand heeft uitgeroepen (als gevolg van de terreuraanslagen), kan het concert niet plaatsvinden zoals gepland, luidt het op de website van de groep. "Met ongeloof en geshockeerd hebben we de gebeurtenissen in Parijs gevolgd, onze gedachten gaan uit naar de slachtoffer en hun families. We zijn zwaar aangedaan door de doden bij het Eagles-of-Death-Metal-concert", luidt het. De band belooft echter later terug te komen. (Belga)