Meer dan zeven jaar geleden ruilde U2 Island Records in voor Mercury omdat ze zich onheus behandeld voelden. Toen Jason Iley overstapte van Island Records naar Mercury volgden de Ieren de platenbaas. Nu Universal Mercury heeft ondergebracht onder het nieuwe Virgin EMI keren Bono en de zijnen terug naar hun 'spirituele thuis'. U2 zal dus niet onder Virgin EMI opereren, maar terug samenwerken met het platenlabel waarmee het allemaal begon.

Adam Clayton, de bassist van de groep, vertelde aan een Iers radiostation dat de nieuwe plaat 'een terugkeer naar het oude U2 zal zijn, maar met de maturiteit van de U2 van de laatste tien jaar.'

Beluister hieronder het U2-nummer 'Ordinary Love' dat op de soundtrack van 'Mandela: Long Walk to Freedom' staat. (LP)

Meer dan zeven jaar geleden ruilde U2 Island Records in voor Mercury omdat ze zich onheus behandeld voelden. Toen Jason Iley overstapte van Island Records naar Mercury volgden de Ieren de platenbaas. Nu Universal Mercury heeft ondergebracht onder het nieuwe Virgin EMI keren Bono en de zijnen terug naar hun 'spirituele thuis'. U2 zal dus niet onder Virgin EMI opereren, maar terug samenwerken met het platenlabel waarmee het allemaal begon. Adam Clayton, de bassist van de groep, vertelde aan een Iers radiostation dat de nieuwe plaat 'een terugkeer naar het oude U2 zal zijn, maar met de maturiteit van de U2 van de laatste tien jaar.' Beluister hieronder het U2-nummer 'Ordinary Love' dat op de soundtrack van 'Mandela: Long Walk to Freedom' staat. (LP)