U2 heeft zijn concert in het Zweedse Stockholm noodgedwongen moeten uitstellen. Officieel 'omdat de veiligheid van het publiek niet meer kon gegarandeerd worden', zo meldde de band ook op haar website. Volgens enkele Zweedse media waren de plaatselijke ordediensten in de concertzaal op zoek naar een man met een wapen die een andere persoon zou bedreigd hebben. Meer info werd niet bekendgemaakt.

Het publiek van de Global Arena - een beetje verward - werd ontruimd, en moet nu wachten tot morgen/dinsdag 22 september om Bono en co aan het werk te zien. Hun tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

De organisatie verontschuldigde zich nog voor het ongemak, maar benadrukte dat de veiligheid van het publiek het belangrijkste is.

De Ierse band is bezig aan een wereldtournee. Op 13 en 14 oktober staan ze in het Antwerpse Sportpaleis. (DB)

U2 heeft zijn concert in het Zweedse Stockholm noodgedwongen moeten uitstellen. Officieel 'omdat de veiligheid van het publiek niet meer kon gegarandeerd worden', zo meldde de band ook op haar website. Volgens enkele Zweedse media waren de plaatselijke ordediensten in de concertzaal op zoek naar een man met een wapen die een andere persoon zou bedreigd hebben. Meer info werd niet bekendgemaakt.Het publiek van de Global Arena - een beetje verward - werd ontruimd, en moet nu wachten tot morgen/dinsdag 22 september om Bono en co aan het werk te zien. Hun tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.De organisatie verontschuldigde zich nog voor het ongemak, maar benadrukte dat de veiligheid van het publiek het belangrijkste is.De Ierse band is bezig aan een wereldtournee. Op 13 en 14 oktober staan ze in het Antwerpse Sportpaleis. (DB)