Na het overdonderende succes van debuutplaat Every Kingdom in 2011 was het drie jaar wachten op een opvolger. Die komt er nu aan en werd geproducet door Ben Howard en zijn drummer en goede vriend Chris Bond.

Begin augustus stuurde de Britse surfer het eerste nummer van de plaat de wereld in. 'End of the Affair' werd meteen positief onthaald en werd in hashtagvorm een heuse trend op Twitter. Nu laat de blonde muzikant ook de titeltrack 'I Forget Where We Were' op ons los. Voorlopig staan de nummers online zonder bijhorende videoclips.

Tijdens de het schrijven van de nummers en de opnames van het album zonderden Ben en Chris zich volledig af. 'We verdwenen voor een tijdje', vertelt de artiest aan XFM. 'Er was een soort breakthrough halverwege het opnameproces waar we ons echt afsloten van de rest van de wereld,' aldus Ben Howard.

Beluister de twee eerste nummers van de plaat hieronder. (LP)

Na het overdonderende succes van debuutplaat Every Kingdom in 2011 was het drie jaar wachten op een opvolger. Die komt er nu aan en werd geproducet door Ben Howard en zijn drummer en goede vriend Chris Bond. Begin augustus stuurde de Britse surfer het eerste nummer van de plaat de wereld in. 'End of the Affair' werd meteen positief onthaald en werd in hashtagvorm een heuse trend op Twitter. Nu laat de blonde muzikant ook de titeltrack 'I Forget Where We Were' op ons los. Voorlopig staan de nummers online zonder bijhorende videoclips. Tijdens de het schrijven van de nummers en de opnames van het album zonderden Ben en Chris zich volledig af. 'We verdwenen voor een tijdje', vertelt de artiest aan XFM. 'Er was een soort breakthrough halverwege het opnameproces waar we ons echt afsloten van de rest van de wereld,' aldus Ben Howard. Beluister de twee eerste nummers van de plaat hieronder. (LP)