Serge Platel stond 10 jaar aan het roer van Gent Festival van Vlaanderen, zegt de organisatie. "Doorheen de jaren is het Festival onder zijn leiding uitgegroeid tot een goed draaiende organisatie en werd een team opgebouwd met veel ervaring en knowhow om van elke editie een succesverhaal te maken. Met een gerust hart geeft Serge de fakkel nu door aan twee bijzondere dames." Platel wordt commercieel directeur bij AA Gent.

De voorzitter en de raad van bestuur van het festival hebben gekozen voor een nieuwe structuur. "Veerle Simoens (huidig Artistiek Programmator) en Barbara Stevens (huidig Marketing & PR Manager) zullen samen aan het hoofd van het festival staan en nemen respectievelijk de artistieke en zakelijke leiding op zich. Zij worden hierbij ondersteund door Ilse Wachtelaer (huidig Concert- en Projectmanager) als directeur Productie." (BELGA)

Serge Platel stond 10 jaar aan het roer van Gent Festival van Vlaanderen, zegt de organisatie. "Doorheen de jaren is het Festival onder zijn leiding uitgegroeid tot een goed draaiende organisatie en werd een team opgebouwd met veel ervaring en knowhow om van elke editie een succesverhaal te maken. Met een gerust hart geeft Serge de fakkel nu door aan twee bijzondere dames." Platel wordt commercieel directeur bij AA Gent.De voorzitter en de raad van bestuur van het festival hebben gekozen voor een nieuwe structuur. "Veerle Simoens (huidig Artistiek Programmator) en Barbara Stevens (huidig Marketing & PR Manager) zullen samen aan het hoofd van het festival staan en nemen respectievelijk de artistieke en zakelijke leiding op zich. Zij worden hierbij ondersteund door Ilse Wachtelaer (huidig Concert- en Projectmanager) als directeur Productie." (BELGA)