De videoclip voor de laatste single van The Wombats bestaat in twee versies. Voor Tokyo (Vampires & Wolves) nam de Britse band een gekuiste en een ongekuiste versie van dezelfde clip op.

Het idee achter de clip is dat bandleden Matthew Murphy, Dan Haggis en Tord Øverland-Knudsen zich samen met hun manager in het Japanse nachtleven storten en een heftig feestje bouwen met de nodige seks en drugs.

Opvallend is dat in de scènes waarin bandleden en manager zich lustig te buiten gaan aan vrouwelijk schoon geen censuur zijn ondergaan, terwijl enkele sequenties met een verdacht wit poeder erin wel sneuvelden. Ook een shot van een vuurwapen en de naam Satan verdwenen uit de gekuiste versie.

Wie The Wombats wel eens een lijntje wil zien snuiven (of tenminste: olijk rondstrooien met iets wat vast geen bloemsuiker is), kan hieronder op de eerste videoclip klikken. Wie het liever wat beschaafder houdt, kan toch nog genieten van hun aanstekelijke nummer in de tweede clip.

Ongekuiste video:

Gekuiste video:

Dieter Brusselaers

De videoclip voor de laatste single van The Wombats bestaat in twee versies. Voor Tokyo (Vampires & Wolves) nam de Britse band een gekuiste en een ongekuiste versie van dezelfde clip op. Het idee achter de clip is dat bandleden Matthew Murphy, Dan Haggis en Tord Øverland-Knudsen zich samen met hun manager in het Japanse nachtleven storten en een heftig feestje bouwen met de nodige seks en drugs. Opvallend is dat in de scènes waarin bandleden en manager zich lustig te buiten gaan aan vrouwelijk schoon geen censuur zijn ondergaan, terwijl enkele sequenties met een verdacht wit poeder erin wel sneuvelden. Ook een shot van een vuurwapen en de naam Satan verdwenen uit de gekuiste versie. Wie The Wombats wel eens een lijntje wil zien snuiven (of tenminste: olijk rondstrooien met iets wat vast geen bloemsuiker is), kan hieronder op de eerste videoclip klikken. Wie het liever wat beschaafder houdt, kan toch nog genieten van hun aanstekelijke nummer in de tweede clip. Ongekuiste video:Gekuiste video:Dieter Brusselaers