Het 35-jarige slachtoffer raakte zwaargewond, maar verkeert niet in levensgevaar. Haar 42-jarige vrouwelijke collega werd lichtgewond. De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad onderzoekt de zaak.

De twee medewerksters waren te voet onderweg, toen een wagen hen in de Kiewitstraat aanreed. De hulpdiensten brachten de twee vrouwen onder begeleiding van motoragenten naar het Jessaziekenhuis in Hasselt. De bestuurder van de auto reed na de klap verder zonder zich kenbaar te maken. Het verkeer op de omleidingsroute werd door het verkeersongeval even opgehouden. (Belga)

Het 35-jarige slachtoffer raakte zwaargewond, maar verkeert niet in levensgevaar. Haar 42-jarige vrouwelijke collega werd lichtgewond. De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad onderzoekt de zaak. De twee medewerksters waren te voet onderweg, toen een wagen hen in de Kiewitstraat aanreed. De hulpdiensten brachten de twee vrouwen onder begeleiding van motoragenten naar het Jessaziekenhuis in Hasselt. De bestuurder van de auto reed na de klap verder zonder zich kenbaar te maken. Het verkeer op de omleidingsroute werd door het verkeersongeval even opgehouden. (Belga)