Gitarist Josh Homme verliet in 1997 de legendarische stonerrockgroep Kyuss en richtte zijn eigen 'Queens Of The Stone Age' op. Hun eerste album kwam in 1998 uit, kreeg de naam van de band en telde elf nummers. Dertien jaar later brengen de Amerikaanse rockers het album opnieuw uit, ze voegden er drie nummer aan toe.

Op 3 mei komt de band van Josh Homme naar de AB, op 24 mei komen ze langs in de Trix te Antwerpen. De band kiest bewust voor kleinere zalen, waar ze hun hele album live zullen brengen in combinatie met andere oude nummers.

De ticketverkoop start op vrijdag 25 februari vanaf 11u via Proximus Go For Music. Tickets zijn erg gegeerd, dus wie er bij wil zijn, kan maar beter snel zijn.

Astrid Snoeys

Gitarist Josh Homme verliet in 1997 de legendarische stonerrockgroep Kyuss en richtte zijn eigen 'Queens Of The Stone Age' op. Hun eerste album kwam in 1998 uit, kreeg de naam van de band en telde elf nummers. Dertien jaar later brengen de Amerikaanse rockers het album opnieuw uit, ze voegden er drie nummer aan toe.Op 3 mei komt de band van Josh Homme naar de AB, op 24 mei komen ze langs in de Trix te Antwerpen. De band kiest bewust voor kleinere zalen, waar ze hun hele album live zullen brengen in combinatie met andere oude nummers. De ticketverkoop start op vrijdag 25 februari vanaf 11u via Proximus Go For Music. Tickets zijn erg gegeerd, dus wie er bij wil zijn, kan maar beter snel zijn.Astrid Snoeys