Dit jaar gaven Simple Minds verstek - ze werden vervangen door Daan -, maar in 2011 staan de Schotten wél op de affiche van TW Classic. Het wordt, na optredens in 2003 en 2006, hun derde passage op TW Classic. Voordien stonden ze ook al drie keer op het toenmalige Torhout/Werchter.

Ook Bryan Adams zakt op 9 juli 2011 af naar de festivalweide van Werchter. Wellicht zal hij er zijn laatste album 'Bare Bones' - waarop zijn bekend materiaal in een akoestisch kleedje gepresenteerd wordt - voorstellen.

De derde al aangekondigde headliner is Shakira, die op TW Classic haar vuurdoop beleeft . De Columbiaanse staat aanstaande zondag overigens al in het Antwerps Sportpaleis.

Een fragment uit het Simple Minds-optreden van 1984 op Torhout/Werchter:

Michael Ilegems

Dit jaar gaven Simple Minds verstek - ze werden vervangen door Daan -, maar in 2011 staan de Schotten wél op de affiche van TW Classic. Het wordt, na optredens in 2003 en 2006, hun derde passage op TW Classic. Voordien stonden ze ook al drie keer op het toenmalige Torhout/Werchter. Ook Bryan Adams zakt op 9 juli 2011 af naar de festivalweide van Werchter. Wellicht zal hij er zijn laatste album 'Bare Bones' - waarop zijn bekend materiaal in een akoestisch kleedje gepresenteerd wordt - voorstellen. De derde al aangekondigde headliner is Shakira, die op TW Classic haar vuurdoop beleeft . De Columbiaanse staat aanstaande zondag overigens al in het Antwerps Sportpaleis. Een fragment uit het Simple Minds-optreden van 1984 op Torhout/Werchter:Michael Ilegems